Egy bornap Tokajban

Ma még kicsit ismét visszatérünk Tokajba, mert a hétvégén néhány nem koncertképet is készíttetem, ezen a hétvégén pedig igyekszem kicsit Nyíregyházához kötődni. Remélem, sikerül majd. 😉
Szóval Tokaj, Bornapok, múlt szombat délután. Részben a nyíregyházi közlekedési káosz elhagyásának, nagyobbrészt viszont a jó szórakozás reményében érkeztünk a városba. Az ilyenkor szokásos kirakodóvásár, étel-, és italkínálat fogadott, és persze az Agyag Banda, meg a Kackiás Verklis. Találsz majd olyan képet, ahol együtt muzsikálnak.
Külön öröm volt számomra a Nagy Natáliával való találkozás. Könyveit dedikálta a forgatagban. Rendkívül pozitív jelenség, nem hiába volt nagy kedvencem már a L’art pour l’art Társulatban is. Most egészen más oldaláról ismerhettem meg, mesekönyvei által. Hatalmas lelkesedéssel beszélt róluk mosolyogva, idézgetve a könyvekből. Örülök, hogy személyesen is találkoztunk.
A mostani albumba beválogattam néhányat a két, már megosztott koncertalbum képei közül, mert a nap így volt teljes. A képeket most is az ittenire klikkelve érheted el.
KLIKK