Sok sok program

A héten ismét számos rendezvény közül válogathatunk. Most is lesz ittisottisjólenne nap, és remélem, a szombatba minden belefér, amit terveztem.
De ma még csak csütörtök van. Mi mással kezdenénk, mint a Labor Café programjával? A hónap játékának elkészítése Hajdú Ágotával. Ez a rendezvény címe, ahol nem csak a játék kipróbálására lesz lehetőséged, de el is készítheted magadnak a sajátodat.

A péntek elég egyértelmű számomra, és most nem hagyományos koncertet fogok választani.
Ismét a Labor Caféval kezdek, mert ez a rendezvény kezdődik legkorábban. Lombos El Marci és a Juhász Attila Jazz Quartet minden bizonnyal vendégmarasztaló programmal készül. Ha itthon lennék péntek este, szerintem ezt a programot választanám.

Az este későbbi részében a Chloéban a Karmapirin lép a közönség elé.

Debrecenben leszek ugyan, de mégsem leszek ott a Roncsbárban, a PASO koncertjén sem. Pedig a Skafunderz is színpadra lép a Pannonia Allstars Ska Orchestra előtt, és rájuk is emlékszem az Oldalvágány Fesztiválról.

Ahogy említettem, ezen az estén nem egy hagyományos koncertet fogok választani, hanem terveim szerint visszatérek a debreceni Ifjúsági Házba, ahol Country Western Partyt rendeznek. Az előzetes információk és a remélhetőleg kegyes időjárás látványos, vidám estét ígér.

Szombat délelőtti terveim között szerepel a Tavaszi madárköszöntő Istvánbokorban címet viselő esemény, amely a madárgyűrűzésen és odúkészítésen túl a Nyíregyháza környéki bokortanyák életébe is betekintést nyújt.

Ha ezen az estén is Debrecenben lennék, nehezen tudnám eldönteni, melyik programot válasszam.
Minden bizonnyal különleges élményt ígér a Képmás zenekar könnyűzenei szentmisével egybekötött lemezbemutató koncertje.


Egészen más stílusú zenére számíthatsz, ha a Kaptárban töltöd az estét. Itt a Funky Monkeys, a Sensus és az Emma Undressed lép színpadra. Utóbbi formáció múlt évi felfedezettem. Az Oldalvágány Fesztiválon hallottam őket, és nem feledem. 🙂


De térjünk vissza Nyíregyházára, mert itt sem tellik majd eseménytelenül az este. Szívesen megnéztem volna a Diktátor koncertjét a Romkertben, de ez most sajnos nem fér bele az estémbe.


Nagy örömömre városunkba látogat szombaton a Karibra Kollektíva és a Nyughatatlan vendégeként koncert ad a Club Hollywoodban. Ezen mindenképpen ott szeretnék lenni.

Igazán az a tervem, hogy a koncert után még ott találom a Mociban Pilát és Tündét, ahol a telet búcsúztatják majd.

Azt gondolom, keresgélhettem volna még, és talán találtam volna több programot is, de most itt megállok. Remélem, sikerül az eddigiek közül is megfelelőt találnod.