Esti farsang

“El nem tudnék képzelni ennél jobb programot szombat estére.” – írtam hétvégi programajánlómban az Ifjúsági Ház Debrecen rendezvényéről.
Mindezt arra alapoztam, hogy a műsort a Bordó Sárkány Régizene Rend, a Dejavu hastánccsoport, és a Sárkánylányok tűzzsonglőr csapat biztosította, és ők nem voltak ismeretlenek számomra. Az este azonban minden várakozásomat felülmúlta.

Érkezéskor az Ifjúsági Ház igazgatója személyesen fogadta, és igazította útba a vendégeket. A terem gyönyörűen berendezve, a plafonról korhű zászlók lógtak, az asztalokon gyertyák.
A rendezvényen büfé is működött, igen barátságos árakkal, és külön kiemelném a nagyon finom tepertős pogácsát és a barátságos kiszolgálást is.
A program a Fehérlófia Hagyományörző Egyesület íjász bemutatójával kezdődött, majd a színpadra lépett a Bordó Sárkány, a lelkes, nagyrészt jelmezbe öltözött vendégek pedig táncra perdültek.
A program záró eseménye a Jelmez Király megválasztása volt, aki ezen az estén királylány volt, és értékes vacsorautalványt kapott.

Képeket most nem készítettem erről a remek eseményről, de egy fantasztikus klippet közzéteszek most itt, amelyben az este minden szereplője felbukkan.