Mit hoz a Mikulás?

Mielőtt szépen kifényesítenéd a csizmádat, hogy az ablakba kerüljön a mikulás nagy örömére, néhány helyre még elsétálhatsz benne.
Tegnap este nyílt Mandalakiállítás Molnár Piroska munkáiból a Vasutas Művelődési Házban. A kiállítás december 18-ig tekinthető meg.

Nemrégiben kiderült, hogy nem vagyok jól képzett a billentyűs hangszerek terén. Én igazán a megszólalásukat kedvelem, amihez mindig kell egy zenész, aki által megkedvelem az instrumentumot. Ma este hattól csiszolhatnám ismereteimet ebben a hangszer kategóriában, ugyanis a Club Hollywoodba szervez Yamaha PSR-670-770-970 (copy-paste :)) bemutatót a Musik World Hangszerbolt.

Hogy mégsem ezt teszem, annak egyszerű oka, hogy egyik nagyon kedvenc formációm játszik egyik nagyon kedvenc helyemen. Egészen pontosan „Jazz and wine” est lesz a Mustárházban, ahol az Armogarcia és az Artézis zenekar játszik.

Utóbbi formációról a linken tudhatsz meg többet, az Armogarcia-ról pedig a zenészek – Papp Csaba, Papp Dani, Bartus Zoltán és Szappan László – ismeretében állítom, nem fogsz csalódni.

Csendes csodák várják a látogatókat a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárba a péntek délután nyíló spirituális kiállításra.

Az nyár végi parádés koncert emlékét eleveníthetjük fel a Club Hollywoodban szombat este, ahol Szabó Balázs Bandája koncertezik.

Igencsak látványosnak ígérkezik a Motoros mikulás felvonulás Nyíregyházán, vasárnap délelőtt. A linken itt is találsz bővebb információt.

Nagyjából ezt hozza a mikulás. Kellemes hétvégét!