Szombati VIDOR album

A hétvége az a VIDOR Fesztivál életében, amikor kicsit nagyobb a mozgás a téren, és mivel ez az első teljes nap, különösen nagy várakozás előzi meg. Legalábbis az én részemről. Ekkor derül ki, kik lesznek azok, a vidámságot hoznak majd a VIDOR délutánjaiba, ekkor jelennek meg az élő szobrok, és ez az első lehetőség az utcakövés produkcióknak is.
Nagy örömömre az évek óta újabb és újabb ötletekkel megjelenő pantomimesek idén is megérkeztek, és igyekeztek elvarázsolni a délutánokat a VIDOR további részében is.
KLIKK
Az utcakövés produkciók is megjelentek, kicsit kalandos módon indult az Easter Eagles Linedance Club bemutatója, amely igen nagy közönséget vonzott.
KLIKK
A nagyszínpados programok – bár ezen a napon még két fellépő volt – nálam nem arattak egyértelmű sikert.
Az Etnofon Zenei Társulás profi zenészek profi módon kidolgozott produkciója volt, de volt agy olyan érzésem, hogy ha egy másik koncertjükre elmennék, ugyanezeket az improvizációkat hallanám, pontosan ugyanígy. Mindemellett a műsor nagy részén jól éreztem magam.
KLIKK

A Sidestepper felvételeit megnézegettem a koncert előtt a videomegosztón, ezek alapján nagyobb pörgést vártam. A látvány mindenesetre nagyrészt kidolgozott volt, ebben azt gondolom, jelentős szerepe volt a hang- és fénytechnikát kezelő technikusoknak.
KLIKK

A képek ma is mind a szombati albumhoz visznek. Klikkelj bármelyikre!