Bikini koncert

Mikor a címkéket választottam a mostani íráshoz, automatikusan beklikkeltem a Nyíregyházát is. Aztán kapcsoltam. Ha jól emlékszem, 2008-ban volt Nyíregyházán Bikini koncert. (Szerk.: 2011-ben is volt.) Igaz, az elég különleges volt, szabadtéri, februárban. Ekkor már Lukács Peta gitározott a zenekarban. Nálam ő a húzó név. Egyszerűen fogalmazva Peta egy isten. 🙂 Első emlékem róla valamilyen tehetségkutató a tv-ben (akkor még háttérként “néztem” tv-t, nem tudom, mi volt pontosan a műsor), ahol olyat játszott, hogy a zsűri alig tudott megszólalni. Úgy hiszem, akkor talán még tényleg a tudás döntött a versenyeken.
Elég nagy szerencsének érzem, hogy évről évre valamelyik környező településen fellépnek, így megvan az évi rendes Bikini koncertem. 🙂 Köszönöm Nyírtelek, Hajdúböszörmény, Kálmánháza, Debrecen, és remélem, a csoda egyszer Nyíregyházán is megismétlődik majd.

De a régvolt dolgok után térjünk vissza szombat estére, és a szomszéd városra, Nyírtelekre, ahol a városnap alkalmából minden igényt kielégítő programsorozatot raktak össze. Nálam ennek csúcspontja volt a Bikini koncert.
A műsor egy részén fényképezgette valahol az első sorokban, majd a keverőpult árnyékából élveztem a Bikini most is fantasztikus koncertjét.
Az itteni képre klikkelve belenézhetsz a koncert hangulatába, ahol most kevesebbet fényképeztem, és többet hallgattam zenét.
KLIKK