Robi! Go!

Igazán most a tegnap délelőtti események fotóinak kellene következni, de nagyon nincs kedvem Sóstóról beszélni. Így ma Nyírtelek város 10. születésnapja lesz a téma.
Sokszor felkeresek közeli településeket, mert számomra érdekes programokat szerveznek, és általában meglepődöm azon, milyen jó a szervezés, és mennyire gondolnak mindenkire a műsor összeállítása során. Nem volt ez másként Nyírtelek hétvégi programjának összeállítóival sem. Mindenki megtalálhatta a neki tetsző programot, emellett rendkívül jó ellátás is volt, a színpadi hangosítást pedig nem győztem dicsérni. Illetve az egész színpadtechnikát, illetve üzemeltetőiket. Hibátlan munkát végeztek.
Pár hete (!!!), mikor a programot nézegettem, a Bikini koncertjén akadt meg a szemem. Eszembe jutott a kb. két évvel ezelőtti kálmánházi koncert, és tudtam, ide is mennem kell. Aztán kiszúrtam az R-GO-t is. Velük úgy vagyok, hogy ahol láttam őket, mindenhol tisztességes koncertet adtak, és gondoltam, nem árt kis nosztalgia sem.
Így kerültünk szombat délután Nyírtelekre. Az utcában rengeteg autó volt már, de a polgárőr korrekt útbaigazítása után hamar találtunk parkolót. A helyszín a sportpálya (bocs, ha nem ez a hivatalos neve), ahol a focipálya mellett állt a színpad, körben pedig az árusok pavilonjai. A pálya mellett egy dombon egy vidámparkszerűt rendeztek be. Megvolt hát minden. Meleg étel, hideg ital, várhatóan jó zene. És pontos kezdések.
Robi, és a gidák most sem okoztak csalódást. Felidézték azt az időt, mikor a fél ország Clavier Charlotte-ba volt szerelmes. 🙂
Remek hangulatot varázsoltak az ünneplő város délutánjába. Úgy érzem, nem volt nehéz dolgom ezt a pörgést mozsikokra bontani. Klikkelj az itt látható képre a fotóalbum lapozgatéásához!
KLIKK