Dupla album

Ma egy különleges fotóalbumot lapozgatunk. Egy olyat, amely egy zenekar két koncertjét fűzi össze. Az érdem azonban nem az enyém, hanem a zenészeké, akik ezt végigcsinálták. Nem is akárhogy.
A dolog érdekessége, hogy ugyanerről a napról volt egy másik koncertalbum is, ahol ugyancsak két koncertet adott a zenekar, de nekem csak a másodikról voltak képeim.
De lássuk most azt a formációt, akik ma este éppen Gödöllőn adnak koncertet.
Már a múlt-múlt csütörtöki programajánlómban úgy terveztem, hogy megszököm a Múzeumok Éjszakájáról, és meghallgatom a Pila Acoustic Group délutáni koncertjét is. És így cselekedtem.
A Városmajori Művelődési Ház udvarán mutatkozott be ebben a felállásban, billentyűssel a zenekar. Érdekes új hangzást hozott a zenéjükbe. A dalok kicsit hosszabbak, olykor dinamikusabbak lettek. A nap pedig sütött. Semmi pénzért nem cseréltem volna a zenészekkel, jó volt nekem az árnyékból fényképezgetni. 🙂
De minden jónak vége lesz egyszer, ez a koncert is végetért. Jött a pakolás, és az új helyszínre költözés. Mert a második koncert a Jósa András Múzeumban volt.
Beszélgettünk, hogy a fotósok mennyire nem szeretik a LED fényeket. Körbe járva a színpadot elképzeltem, mennyire nem szerethetik a színpadra lépők. De legalább világos volt. 🙂
A második koncert is remekül sikerült és ekkorra már jócskán összegyűltek a nézők is a múzeum udvarán. Az este nyitó koncertje méltán aratott sikert.
Azt mondtam, nyitó koncert, mert volt még több is. De ezt már tudhatod, hiszen a korábbiakról már jó ideje megjelentek az írások. Ez valahogy elkeveredett a nagy nyaralásban, bocs.
Most klikkelj a képre, és nézegesd a Pila Acoustic Group két koncertjének képeit!
KLIKK