Művház avató

A hét egyik nagy kérdése az volt, hogyan működik a felújított Váci Mihály Kulturális Központ színpada, technikája könnyűzenei koncerten? Azt gondolom, komoly megtiszteltetés a városnak, hogy Török Ádám a Mini együttessel a Nap együttes meghívásának eleget téve vállalta ezt a koncertet. Nagy várakozás előzte meg tehát az estét.
A koncertet a Nap együttes egy öt számos blokkal indította. Változás történt a fronton, visszatért egy régi énekesük, így változott a vokál szerepe is.
Hatalmas ováció fogadta a Mini együttest is. Török Ádám röviden visszaemlékezett a régi Ifiparkos hangulatra, majd kezdetét vette egy fantasztikus hangulatú koncert.
Természetesen előkerültek a régi nagy slágerek is, nem csoda, hogy a nézők is bekapcsolódtak az énekbe.
A program harmadik részében ismét a Nap együttes tért vissza a színpadra egy hosszabb blokkal, majd a Mini tagjai is visszatértek a színpadra, és két számot az összes zenész együtt adott elő.
A záró dal ismét a Napé volt, majd vastaps búcsúztatta a két együttest.
A technika is remekül vizsgázott, adott a feladat a koncertszervezőknek, hogy méltóképp használják ki ezt a lehetőséget.
Nagy megtiszteltetés volt számomra az első sorból követni a koncertet, és különösen az, hogy utána lehetőségem volt beszélgetni is a rendkívüli zenészekkel.
Az itt következő fotóalbumom elejétől végéig követi az eseményeket. Klikkelj a képre, és nézd végig!
KLIKK