Megtört a jég

Láthattad, mennyit tervezgettem, hogy egyszer eljutok a Chloéba, koncertre. Tegnap sikerült.
Voltak fenntartásaim is, mert az igazi koncerthelyet nem így képzeli el az ember, de mint hely, ahol koncertet lehet tartani, jól vizsgázott.
Önkéntelenül is az időközben koncerthelyként megszűnt X-Caféval próbáltam hasonlítgatni, és gondolkodtam, hogy összerakok egy pro és kontra táblázatot, de talán ezt most mégsem. Inkább csak maradjunk abban, hogy Nyíregyháza továbbra is adós egy igazi koncerthellyel, és mesélek a Karmapirin koncertjéről.
Fényképem nem lesz, mert a korábban leírtak ellenére zsúfolásig megtelt a hely, ami egyrészt azt bizonyítja, hogy nemcsak nekem tetszik nagyon a Karmapirin zenéje, másrészt azt is, hogy van igény a jó koncertekre.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ideális helyről néztem, hallgattam végig a koncertet, mégsem bántam meg, hogy az ajtóban álldogálvtam a közel másfél órás program ideje alatt. A műsort, amely a már ismert dalokon kívül – nagy örömömre – új szerzeményeket is hozott. A két új dal – remélem, jól számoltam 🙂 – a csendesebbek közé tartozik, és nagyon jól illeszkedik a zenekar koncert repertoárjába. Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire jó Szakos Andi az énekesi, frontemberi poszton, mennyire együtt van ismét a zenekar.
Nem bántam meg tehát, hogy ellátogattam a Chloéba, és igazán jó alkalmat választottam, mikor ezt a Karmapirin koncertjére időzítettem.
Remélem, hamarosan ismét találkozunk egy hasonlóan jó koncerten, és persze hogy ne maradjunk kép nélkül ma sem, egy korábbi koncertfotóval zárom az írást. Ezzel egyúttal az X-nek is búcsút intek.