Gitártrió

Mivel hasonló program nem várható a közeljövőben, és mert egyébként is elmaradtam az egyik nap képeinek megosztásával, most jöjjön a május végi hajdúböszörményi Jazz-Blues Jamboree utolsó napjának beszámolója.
Mivel elég régen volt, mikor a korábbi napokról írtam, újra elmondom, mennyire tetszett a rendezvény szervezésem, és megvalósítása.
A rossz idő miatt az utolsó nap koncertjei zárt helyre, a Hajdú Rendezvényház emeleti termébe költöztek. A hely igazi klub hangulatú, de szerencsére akkora méretű volt, hogy be tudta fogadni az érdeklődőket.
A Maszkura koncertjének vége felé érkeztünk – nem igazán az én műfajom a zenéjük -, elegendő idő volt arra, hogy felfedezzük a helyet, kinézzem, hogyan fogok fényképezni, és kicsit be is mérjem a terepet.
Aztán következett a koncert.
A gitártrió –
Babos Gyula
Babos Gyula,
László Attila
László Attila,
Lukács Peta
és a Tátrai Tibusz helyett beugró Lukács Peta – mellett a zenekar tagjai voltak még Pluto Horváth József basszusgitáros és Solti János dobos.
Az azért már a felsorolásból is látszik, hogy nem mindennapi zenére számíthattunk, és valóban rendkívüli koncerteste volt.
fölmegyünk a színpadra, egymás szemébe nézünk, és elkezdünk szépen, szépen, szépen muzsikálni” – mondta Tibusz a formációról egy interjúban.
Ilyen volt az este valóban. Hatalmas élmény, fantasztikus hangulat.

A képeket pedig az ittenire klikkelve nézegetheted.
KLIKK