Ezüst eső

Nem lenne jó ötlet most az esővel tréfálkozni, nem is ez az oka a címválasztásnak.
Sokkal inkább az, hogy eljutottam végre egy különleges élményt nyújtó este képeinek, hangulatának megosztásához.
A májusi hosszú hétvége a majálisáradaton túl is hozott érdekességet. Nagy omegásként kíváncsian vártam Benkő László és a Megapolisz koncertjét. Igaz, annak idején, mikor egy furcsa ötlettől indíttatva egy útkereszteződésbe, sorházak közé állították fel az Omega koncert színpadát városunkban, megfogadtam, soha többé Omega koncertet.
Ez a mostani azonban más volt. A videomegosztón megnézve néhány klippet nyilvánvalóvá vált, hogy olyan tisztelettel nyúlnak az Omega dalaihoz, amit élőben is hallanom kell. Persze nem is csoda a tisztelet, és a profi megközelítés, hiszen Benkő László az Omega alapító, és végig omegásnak maradó tagja.
A Romkertbe érkezve szinte azonnal összefutottunk Laci bácsival, és nagyban emelte az este hangulatát az a közvetlenség, amivel a vendégekhez viszonyult.
Aztán elkezdődött a koncert, és tudtam, nem fogok csalódni. Remek zenészek vették körül Laci bácsit, és – omegásként mondom – az énekes is méltó volt az előadáshoz.
Nagyon jó döntés volt, hogy elmentem erre a koncertre, és mindenképpen meg kell említenem a felvezető formációt, a debreceni Szupersztráda zenekart, mert róluk is hallunk még biztosan.
Most pedig klikkelj a képre!
KLIKK