Visszatérés a Lovardába

…és kis elmaradt nyíregyházi ajánló is.
Elég régen jártam koncerten a debreceni Lovardában, de az emléke élénken élt bennem, mert egy igazán jó koncerthelyszínnek gondolom.
Remek, jókora színpad, kellően nagy nézőtér, jó ellátás, és a remek hangosítás lehetősége.
Sajnos ez utóbbival a március elsejei koncerteken nem igazán sikerült élni, de az, hogy volt, amikor jól szólt minden, engem igazol. A lehetőség adott volt.
A koncertek sorát a Bordó Sárkány Régizene Rend kezdte. Ők is a kedvenceim közé tartoznak, még ha viszonylag ritkán vagyok ott koncertjükön, így most is nagyon örültem fellépésüknek. Az erről szóló beszámolót, és a koncert fotóalbumot még március végén megosztottam már.
Persze nem minden fellépőről készítettem külön fotóalbumot, a BS-en kívül a záró produkcióként színpadra lépő Paddy and the Rats jutott erre a sorsra.
A mai albumban tehát második helyen a Bohemian Betyars szerepel, akik igazi buli hangulatot teremtettek, és ők kapták tőlem a második legrosszabb hangosítás díját is. Persze ez nem teljesen az ő saruk.
A Nyughatatlan hangosítása viszonylag rendben volt, és bár a zenéjük nem teljesen fedi azt, amit kedvencemnek mondok, azért remek szórakozás volt ez is. Itt jegyzem meg, hogy kései infó miatt kimaradt a hétvégi ajánlómból, hogy ma este Nyíregyházán, az X-Cafe-ban játszanak.
A hangosítás mélypontja a Skafunderz koncertjére esett, amit igen sajnálok, mert szerintem jó lett volna a zenéjük.
A Paddy koncertjét viszonylag hosszadalmas színpadépítés előzte meg, csrébe a hangosításon is elvégeztek némi ráncfelvarrást, így mire a zsúfolásig megtelt nézőtér mámorban úszóit is sikerült leguggoltatni, felhangzott a Freedom.
Ahogy írtam, erről a koncertről külön album lesz majd, bár a mai albumban a Paddy-ről és a BS-ről is elhelyeztem pár képet.
Remélem, az FM90 Campus (lánykori nevén Friss) Rádió rövidesen ismét rendez egy hasonló koncertsorozatot, amire ismét ellátogathatok a Lovardába.
A képek nézegetéséhez most is az ittenire kell klikkelned.
KLIKK