Rövid hételeje

Vagyis hosszú hétvége, azaz programajánló.
Szerda este a debreceni Sikk klubban lép fel az Artézis Trio. Jó lenne, ha Nyíregyházán is fellépési lehetőséghez jutnának.
Május elsején Nyíregyháza több pontján rendeznek majálist, én ebből hármat emelnék ki. A Múzeumfaluban Retro Majálisra várják a vendégeket, ahol májusfa állítás, az Eastern Eagles Line Dance Club, a Simonyi Óbester Magyar Szablyavívó Iskola, a Burattinó Bábszínház, valamint a Szívtiproll együttes szórakoztat.
Hagyományosnak mondható a Mustárház majálisa is.
A bográcsozás mellé az Én és a többiek szolgáltatja a zenét 10 órától, déltől a debreceni VAN zenekar a visszatérő vendég, 14 óra körül pedig a Szüret Utcza remek zenéje a vendégcsalogató.
A Borbányai Művelődési Ház majálisát azért emelném még ki a majálisáradatból, mert találtam a programban olyat, amiért minden bizonnyal arra járok majd. Barkóczi Beáta indiai táncbemutatója minden bizonnyal különleges élményt nyújt majd, ismét látható az Eastern Eagles Line Dance Club, és lesz Nap koncert is.
Este a Romkert udvarán, vagy koncert termében békésen sörözve pihenheted ki a nap fáradalmait. Színpadra lép az Own Project, a They’Red Hot, és a Ramones Mania.
Szombat estére ugyancsak a Romkertben találtam programot, Benkő László és a Megapolisz ígér érdekes koncertet.
A hétvége ajánló képe pedig legyen a VAN zenekar koncertképe, mert ők is megunhatatlanok, és ismét nagyon várom a koncertjüket (persze a Szüret Utczáét is 😉 )