Koncertek, tánc, Bálint nap

Ismét elérhető közelségbe került a hétvége, úgyhogy össze kell kapnom magam, hogy meggyógyítsam az exponáló ujjamat, amit sikeresen elvágtam.
Nyíregyházi eseményekben most sem lesz hiány, bár én most a szombatra koncentrálok. Azért persze a pénteki műsorokat is ajánlom, gondolom, nem mindenkinek egyezik a napirendje az enyémmel. 🙂
Péntek este a Bálint nap kapcsán a Romkerti tematikus esték keretében Fuck Valentine’s címmel tartanak zenés estet a Rákóczi utcai szórakozóhelyen.
Az X-Cafeban hazai fellépők várják a közönséget, a Karmapirin több távoli fellépés után Nyíregyházán ad koncertet.

Szombat délután ismét a Múzeumfaluban a helyem, jön ugyanis a Táncház 3.0. A délután háromkor kezdődő eseményen ezúttal a felvidéki táncoké lesz a főszerep.
Este nyolctól Tünde és Pila koncert, helye a Chloé New Yorkban. Fájlalom, hogy ezt most ki kell hagynom, de most úgy tűnik, a Paddy idén nem lép fel a Miskolci Kocsonyafesztiválon, így a szombat estém az övék.
Szerk.:Pár napja próbálom megtudni az esemény eventjében, hogy lehet-e elővételben jegyet kapni a koncertjükre, mert az előzenekarukat mindenképpen ki szeretném hagyni minőségi okokból, Közben kiderült, elővételben nem lehet jegyet kapni, így csak remélem, sikerül majd este 10 körül bejutni az X-Cafe-ba a Paddy And The Rats koncertre.
Pillanatnyilag ennyi a hírem a hétvégével kapcsolatban, képnek pedig egy Karmapirin mára.