Fényes hétvége

Lássuk, mi vár ránk a következő napokban.
Kezdem a mai estével, mert aki Debrecenben tölti az estét, igencsak jól szórakozhat a Simonffy utcai Ifjúsági Házban. A Diagonál Magyarország Egyesület és a Rocksuli Klub Amber is the colour címmel világzenei találkozót rendez. A linken a részletek, belépés díjtalan.
Hogy más fényekről is beszéljek, lassan a lustábbak 🙂 is elindulnak ajándékbeszerző körútra. Mind Debrecenben, mind Nyíregyházán (meg nyilván sok más helyen is) felgyulladtak az ünnepi fények a főtereken, és számos sátor, faház ad helyet a portékájukat kínálóknak.
Én ebben igazán inkább a találkozásokat szeretem, és ennek kapcsán idén is hiányolom Nyíregyházán a Krúdy Karácsonyt, ami pár évig igazi ünnepi hangulatot tudott teremteni Sóstón.
Nem szívesen lépek be a Nyíregyháza sétálóutcáját eltorlaszoló üzletházba, de most mégis ajánlok egy különleges ajándék lelőhelyet. A Nono Glass Design karácsonyi vására pénteken és szombaton várja az érdeklődőket.
Péntek este azt hiszem, jobb híjján ünnepi fényeket szerzek be majd Nyíregyházán.
A Romkert ezen az estén hazafias rockzenét kínál a Romantikus Erőszak és a Keleti Front közreműködésével.
A szombat esti koncertterv a Full Contact, az EuFóRiA és a Benzin sokat ígérő fellépése a Romkertben.
Ha pedig slágeresebb zenére vágysz, az X-Cafeban Péterfy Bori és a Love Band vár.
Az e heti ajánlót debreceni eseménnyel zárom. A város központjában, a Lilla bárban a Retronome zenekar koncertezik szombat este.
Van tehát mit csinálni ezen a hétvégén is.