Hiánypótló blues

Meg nem tudom mondani, mikor voltam Nyíregyházán igazi blues koncerten. Pár napja sem szeretett városom kényeztetett a remek zenével. Rakamazon rendeztek almafesztivált, és ennek zárása volt egy fantasztikus Takáts Tamás Blues Band koncert.
Az egész napos rendezvény végefelé érkeztünk, de az azért látszott, hogy egy jól szervezett, minden igényt kielégítő igazi közösségi esemény volt. Maximális kiszolgálással, korrekt árakkal, barátságos vendéglátókkal. Ahogy ezt – gondolom – tanítják a rendezvényszervező iskolában.
Mondom, igazán a koncert kezdése előtt kb. egy órával érkeztünk, de senkinek eszébe nem jutott pakolni. Sőt, a koncert végén is dolgozott még a az a lepénysütő is, aki párját ritkító vacsorával látott el bennünket pár órával korábban.
A koncert pedig olyan volt, amilyennek egy blues koncertet megálmodik az ember. Maximális közönségkiszolgálás, profi zenészek és hangosítás. Legutóbb Bill koncerten éreztem ilyen jól magam, és ez nálam komoly dicséret. Imádom azokat a koncerteket, ahol a zenészek lazán, örömmel zenélnek. A Takáts Tamás Blues Band koncert ilyen volt, rengeteg kiváló szólóval. Szívesen megyek legközelebb is, bár nem tudom, ez mikor lesz.
Készítettem jónéhány képet is, ezeket nézheted meg, ha klikkelsz az itt lévőre.
KLIKK