Programok hétvégére

A hétvégi programajánlóm most is a Nyíregyházához közeli Nagykálló hétvégéjével foglalkozik elsőként. A Kállai Kettős Néptáncfesztivál péntektől vasárnapig tart, és ismét parádés szórakozást ígér.
A linkelt eventben kaphatsz bővebb információt, de nem mulasztom el megemlíteni, hogy pénteken Cimbaliband, szombaton Folk Error, vasárnap pedig kirakodóvásár lesz a szomszéd városban. Meg persze a sportcsarnok eseményei…

Ha mégis Nyíregyházán maradnál péntek este, az X-Caféban a Black-Out koncertjét láthatod.

Szombaton az idén októberre csúszott Fesztivál az állatokért rendezvény várja az állatbarátokat. Most is a szarkofág üzletház mellől indul a menet a Bujtosra, és ott teljesedik ki a program. Remélem, jó kis napsütés lesz.

Ha inkább a gyerekzsivajos “csenrde” vágysz, az erdei tonapályához érdemes családostól eljutni. Bővebb infó itt is a linken a Nyírerdő Napról.

Tokajban is több napos szüreti mulatság lesz a hétvégén, de ezzel a rendezvénnyel úgy jártam, mint a nyíregyháziakkal szoktam sokszor. Nem találtam róla sokat. Mindenesetre egy koncert biztosan lesz az Akusztikus támadás jegyében, és láttam Csík zenekar+Lovasi párost, és (bocs) Eddát is.

Este a Romkertben ORiON DAWN, The Heartless Aisha, Nova Prospect, Testify.

A szombat esti X-Cafés program pedig AB/CD, ami biztosan most is jó lesz.
Egy korábbi koncertkép csatlakozik a mostani ajánlóhoz.