Lakodalomvana…

A tegnapi napot a Dió gyermekműsorával kezdtem. Volt kis cserebere tegnap is, de már nem igazán tervezek időpontokkal.
A Dióval jól tippeltem tegnap, valóban Hajdú Ágota és Olajos Gabi produkcióját takarta a titokzatos név, így hát garantált volt a siker a gyermekek körében.
Azt hiszem, a VIDOR Fesztivál legkülönlegesebb produkciója következett ezután. Egy ütős ütős parádé. Két – ütős hangszereket kiválóan kezelő – ember, és számos eszköz, melyek közül sokat soha nem láttam még. Most pedig meg is hallgathattam. Felejthetetlen percek voltak, így a második bemutatót is meghallgattam. Szombat délután mégegyszer látható a produkció. El tudnék képzelni ilyet – is – hétvégenként szép városunk főterén…

Még tart a tegnapi képek felmásolása, így emlékezetből próbálom felidézni, mi is történt még.
Volt egy Zillers koncert, ami annyira nem fogott most meg, valószínűleg nem voltam elég swinges hangulatban. 🙂
Azt hiszem, talán még a VIDORhoz köthető jó beszélgetéseket tudom felidézni, meg egy esti nagyszínpados csalódást.
A videomegosztón belenéztem, mit várhatok a Magyarvista Social Clubtól, és nem nagyon tudtam hova tenni a dolgot. Aztán délután négykor a beállást hallgatva felcsillant a remény, de az esti koncert komoly csalódást okozott. Biztosan bennem van a hiba, mert igen sokan maradtak a téren, de én semmi különlegeset nem találtam a műsorban. Hamar ott is hagytam.

Mára ismét van néhány kiszemelt, hozzám biztosan közelálló produkció.
Kezdeném a Zenith együttessel. Ők szerepeltek már idén, de pár percet sikerült csak elcsípnem a műsorukból. Terveim szerint ma pótolom. Mondhatnám, Úgy elmennék messzire, de maradok, és igyekszem életben maradni az üzletház “színpadánál” a jelentős gépjárműforgalom ellenére.
Maradásom oka, hogy – remélem, nem változik – közel egy órás Kuttya koncert várható. Aki kihagyta hétközben, most pótolhatja.
És eljutottunk oda, amit a legjobban vártam a VIDOR Fesztiválon.
Ma este a nagyszínpadon Szirtes Edina Mókus és a Fabula Rasa. Róluk már rajongtam párszor idén is, kíváncsian várom élőben a találkozást.
Ezek a mai tervek. Jó időt hozzá!