Miénk a vár

Mostanában egyre több hétvégét töltök távol Nyíregyházától. A miértről majd egy másik írásban, most inkább az elmúlt hétvégémről számolok be.
Szombaton úgy gondoltam, a Nyíregyháza főterén összehordott homokban röplabdázásnál sokkal érdekesebb lesz, ha a Szabolcsi várjátékok lesz a napi látványosságunk.
Mondhatom, nagyon jó döntés volt. Túl azon, hogy egész nap váltották egymást a látványosabbnál látványosabb események, ismét csak olyan vendégfogadást tapasztaltam, amiért itt is köszönetet mondok.
Az eseményről készült fotóalbum kicsit nagyra sikeredett, de azt gondolom, minden képnek, minden megörökített pillanatnak helye van a beszámolóban, hiszen nem csak a szervezők, de a résztvevők is kitették a lelküket az esemény sikerességéért. Sajnálom, hogy a nap végéről lemaradtunk, hiszen az este is számos látványosságot ígért, de így is felejthetetlen napot tudhattunk magunk mögött.
A következő képre klikkelve hosszan nézegetheted a nap pillanatait. Vidd hírét az eseménynek, és jövőre találkozzunk Szabolcsban.

KLIKK