Hétvégi sörök

Hétvégén sikerült felülkerekedni a lustaságomon, és elég sokat gyalogolnom.
Erre több okom is volt. Egyrészt rámfér némi mozgás, másrészt a gyalogos közlekedés inkább barátja a sörivásnak, mint a járművel történő mozgás.
Az okot pedig a Nyíregyházi Söröző című rendezvény szolgáltatta.
Első ránézésre jó kis zenés sörözéseknek néztem elébe, amiből a végén a sörözés maradt meg, a zenéknél pedig nagyrészt a fellépők közötti szünetben szóló remek muzsikák.
Szóval alapból jó az az elgondolás, hogy adjunk lehetőséget helyi, vagy közeli fellépőknek színpadhoz jutni, azonban fontos, hogy ez ne menjen egy szint alá. Nagyon megdöbbentett, hogy ennyi jó hangszeres zenész mellett mennyi nagyon gyengén szóló énekes volt. Ez persze lehetett a hangosítás sara, mondjuk nem kaptak vissza magukból, de tény, hogy ezzel agyon lehet ütni a produkciót.
A hétvégi söröző tehát sörözőként jól működött, remek söröket lehetett kóstolni viszonylag elfogadható áron, és a vasárnap este sörrel megrakott tálcával elinduló kínálóemberek ötlete kifejezetten tetszett. Főleg a lustaságomnak. 🙂 A színpadi produkciók közül az Eastern Eagles Line Dance Club műsorát emelném ki, igaz, ők nem énekeltek 🙂
Van pár kép is a hétvégéről, klikkelj a képre, ha látni szeretnéd őket.

KLIKK - Söröző