Sör és rock

Ha a címhez még hozzáteszem, Nyíregyháza, sokakban felrémlik a régi sörfesztiválok képe, ahol helyi, vagy környékbeli zenekarok mellett mindig voltak igazi sztárok is. Nos, ezt tartsuk meg szép emléknek, és nézzük, miről is akarok ma írni?
Tegnap már sejttettem, hogy valamilyen rendezvény készül a belvárosban, ma elárulom azt is, hogy mi.
Mától vasárnapig délután négytől immár másodszor rendezik meg a Nyíregyházi Sörözőt. A rendezvény honlapján a sör, és a rock ünnepének hirdetik az eseményt, és itt a tervezett program is megtalálható, igaz, van némi ellentmondás a szöveg, és az időrendes program között, de majd kialakul.
Ami biztos, hogy a sörtallérokért bizonyára finom söröket ihatunk majd, meglátjuk, az erszényünk bírja-e tovább. 🙂
Ma este a Mentha Projekt koncertjével múlathatjuk az időt. Az esti koncertek egyébként a program szerint két órásak, amit én kétkedve fogadok, de legyen úgy! Erről a formációról ugyan kevéssé mondható el, hogy rockzenét játszanának, de lesz olyan is a napok során.
Péntek kora este a Műsuck zenél, este pedig a Roxan.
A szombati koncertműsor FullContact és Nap. Előbbieket a VIDOR-on nagyon hirtelen otthagytam, és ahogy hallod a linkelt klippen, megértheted… A Nap pedig sajnos lecserélte énekesét, és – bár a jelenlegi énekes tudásával nincs bajom – egy rockzenét játszó együttesnek kell egy rockénekes.
Vasárnap délután a The Resistance zenél. Ők kimaradtak a tehetségkutatón, illetve az egész tehetségkutató kimaradt nekem idén, így kíváncsian várom őket. Később a Club Jafi együttes muzsikál majd, róluk ez minden, amit tudok.
Utánuk a műsor szerint western táncosok következnek, akik valójában az Eastern Eagles Linedance Club tagjai.
A rendezvényt a Cool Rock Band koncertje zárja vasárnap este.
Legyen szerencsénk. 🙂

Eastern Eagles Linedance Club