Hétvégi tervezgetés

Időről időre felmerül az igény, hogy milyen jó lenne, ha a környék programjai valahol összefogottan megjelennének. Voltak, vannak próbálkozások, egy időben nekem is volt programajánlóm itt oldalt, de nem voltam elégedett a tartalommal, több infóhoz pedig nem sikerült jutnom. Manapság a közösségi portálon igyekszem információhoz jutni nagyrészt ismerősökön keresztül.
Koncertinfóban kiapadhatatlan forrás a Nyíregyházi Koncertek, a környék rendezvényeinek népszerűsítésében pedig a Tourinform Sóstógyógyfürdő a nagy kedvenc. Köszönet nekik a sok hasznos dologért!
A konkrét hétvégémre áttérve pedig a mai terv így a csendes kávézgatás után: kis rendcsinálás a képtáramban, hiszen sikerült magamhoz képest is lemaradnom 🙂
Pótolok néhány albumlinket, kijavítom azt a két hibát, amit találtam, (biztos van több, csak ennyit találtam meg ;)), délután pedig vagy bámulom az erkélyről a szakadó esőt, vagy irány Nyírbátor kis sárkányozásra.
Este pedig visszatérek a tegnapi remek Szüret utcza koncert helyszínére, a Romkert Retro Sörözőbe, ahol ma a Gordon Shumway játszik.

 Gordon Shumway, Mustárház - Nyíregyháza, 2012