10. KGST Party

Tizedik évéhez érkezik az ország egyik legjelentősebb autós találkozója.
Mondhatnám, hogy jubileumi, és most akkor biztosan valami nagy durranás lesz, de aki egynél többször ellátogatott már a legkeletibb autós találkozóra, tudhatja, ezzel semmi újat nem mondanék.
Múzeumfalu, Nyíregyháza

Nem hiszem, hogy tudnék olyan rendezvényt említeni, amely évről évre úgy meg tud újulni, mint a KGST Party.
Nekem abban a szerencsében volt/van részem, hogy évről évre kicsit belülről, és kívülről is láthatom a rendezvényt, és mindig csodálattal tölt el a Pócsi tesók tevékenysége.
A szervezőkészség, az ötletek, a vendéglátás, vendégszeretet, a problémakezelés, megoldás, szóval mindaz, amit beleadnak abba, hogy évről évre augusztus végén úgy menjen haza az a párszáz ember, hogy jövőre ugyanitt.
Hogy évről évre ismerősként, barátként üdvözöljék egymást az ország távoli részéről és a környező országokból érkező emberek, és hogy már tavasz kezdetén mindenki azt kérdezgesse, mikor lesz idén a KGST Party?

Néhányat még aludni kell addig, amíg idén is felpörögnek a motorok, megérkeznek a kisgyermekes családok, a nagypapák, nagymamák, és mindenki, aki megőrül a benzingőzért.
Szóval addig alszunk még párat, de mikor ébren vagy, látogasd meg a KGST Party közösségi oldalát, mert jönnek a hírek, és könnyen lehet, hogy sikerül majd meggyőzni téged is arról, hogy ott a helyed a rendezvényen augusztus 17. és 19. között.

Múzeumfalu, Nyíregyháza