VIDOR – csendes folytatás

Nehezen kezdtem a mai íráshoz, mert gondolkodtam, mondjam, vagy nem. Aztán beklikkeltem a Dörmögő kategóriát is, és úgy gondoltam, legyünk túl rajta, aztán menjen tovább a VIDOR.
Az egyik politikai párt kicuccolt a fesztivál közepére. Láthatóan nem tudnak velük mit kezdeni, mert gondolom, megvan az engedélyük hozzá. Tehát nagyon nem lehet belekötni, én is csak azt mondom, ízléstelen. Szándékosan nem említem a szerveződést, mert bármelyik is csinálná, ez lenne a véleményem róla…
De foglalkozzunk inkább azzal, amiért a VIDOR Fesztivál létezik.
Tegnap a Tintás Barnes műsorának kezdetére érkeztem, ahogy terveztem. Nem csalódtam bennük, bár a kedvenc dalomat nem játszották 😉
VIDOR Fesztivál, Tintás Barnes - Nyíregyháza 2011
Mondhatom, hogy a Técsői Bandában sem csalódtam, hiszen tudtam, milyen a zenéjük, és azt is, hogy ez nekem nem fog bejönni.
VIDOR Fesztivál, Técsői Banda - Nyíregyháza 2011
A Rosenberg trió is ismert volt számomra. Igényes zenét játszanak, nagyon jól. Persze több, mint húsz éve csinálják. Mindezek ellenére bevallom, nem vártam meg műsoruk végét. Mentségükre legyen mondva, hogy nekem mondjuk a Queen-ből is sok fél óra egyszerre.
VIDOR Fesztivál, Trio Rosenberg - Nyíregyháza 2011
Szóval kicsit statikus volt a tegnapi nap.
Bár konkrétan nem a fesztivál műsorához tartoztak a petrezselyemárus lányok, mégis színt vittek a fesztivál délutánjába. Talán rögzíteni kellett volna tevékenységüket, és oktatófilmként vetíteni kereskedelmi iskolákban.
VIDOR Fesztivál, Petrezselyemárusok - Nyíregyháza 2011