Ünnepek

A naptár lassan átfordul az év utolsó hónapjára, jön a számtalan ünnepnap.
Tegnap városunk főterén is kigyúltak az ünnep fényei. Erről még nincs képem, a protokoll részt kihagytam a fények holnap is ott lesznek 😉
Ezeknek a napoknak a téren vannak hagyományai. Például minden évben láthattuk a Kelet-Magyarországi Speciális Mentőegyesület mikrobuszát, mellette cipődoboznyi szeretetet gyűjtöttek.
Most ők szorulnak támogatásra. Az ismert buszuk ugyanis kiégett, használhatatlanná vált.
Ismerős az „Adj egy tárgyat az állatokért” mondat? Igen, az Állatbarát Alapítvány akciója ez évek óta ilyentájt. Ők is ott vannak a téren most is. Emlékszem, múlt télen majdnem kimentem a Csatorna utcára az Állatok Karácsonyára, de nagyon hideg volt. Én megtehettem hogy a meleg szobát választottam.
Egyszer valami olyasmit írtam, nem tarok állatot a lakásomban, mert szeretem az állatokat. És nagyon tisztelem azokat, akik idejüket, energiájukat nem kímélve próbálnak otthont, gazdát szerezni a kidobott, elfelejtett kedvenceknek.
Hogy ne csak szomorú dolgokat emlegessek az ünnepek kapcsán megemlítem, hogy elkészült a PCAS új honlapja. A gondosan, átgondoltan megtervezett oldal számtalan érdekes olvasmánnyal szolgál azoknak, akik gondoskodni szeretnének kedvenceikről. Mindemellett egy lelkes, fáradhatatlan társaság tagja is lehetsz, ha csatlakozol a csapathoz. Ja, és a hóeséstől függetlenül nyereményeső is vár 😉
A mai kép az ő nyári születésnapjukon készült.

PCAS szülinap