Állatok karácsonya

A szeretet ünnepére készülve a gondos gazdinak kedvence is eszébe jut. Vannak azonban olyan állatok, amelyeknek valamiért nincs igazi gazdája. Illetve az Állatbarát Alapítvány aktivistái a gazdáik.
Szűkös lehetőségeikhez képest igyekeznek ők is jó gazdik lenni. Mi sem izonyítja ezt jobban, mint például a pár napja említett Fesztivál az állatokért, vagy a hétvégén rendezendő Állatok karácsonya?
12-én, szombaton 14 órától Nyíregyházán a Csatorna utca 2. szám alatti Állatotthonban igyekeznek egy különleges napot rendezni a otthonban élő állatoknak.
Karácsonyfát állítanak, és a fa alatt mindenki, aki erre jár elhelyezheti az otthon lakóinak szánt jándékát. Nyilván nem villanyvasutat és hasonlót várnak, de például kutya- és macska eledel, nyakörv, póráz, meleg takaró, ajándékozása sokat segít az otthon működtetésében, és az otthon lakói is szívesen vesznek némi gondoskodást.
Ha szombaton más elfoglaltságod van, de szeretnél ajándékozni, december 23-ig megteheted az Állatotthonban, vagy a Kossuth téren felállított Állatbarát sátorban.
Ide hozhatod a villanyvasutat is ;-) mert az ajándékokból vásárt rendeznek, melynek értékét az Állatotthon lakóira fordítják.