3 in 1

Bár nekem személyesen is vissza kellene térnem a Mustárházba – remélem, összejön lassan -, most mégis csak egy virtuális látogatást teszünk.
Bizony, vannak még koncertfotók a tehetségkutatóról. Igaz, már nem sok, így ebben a postban most az összes eddig nem képesített fellépő megjelenik.
Elsőként az Echonald zenekar koncertjének képeit látod majd.
Ők egy másik tehetségkutatón a döntőbe jutottak, amit itteni fellépésük alapján nem értettem. Talán itt nem voltak jó passzban. Én annyit jegyeztem fel: lakodalmas Lord. Az album másik harmada egy érdekes hangszer arzenállal rendelkező formációt ábrázol majd. A hangszerek a teljesség igénye nélkül: gitár, kupa, kanál. Az eredetileg négy tagot számláló együttest itt ketten képviselték, és komoly sikert arattak a nézők körében.
Elnézést, hogy csak ezt a SZON színvonalú írást linkelem a Romungro Fiúkról, de ha a fogalmazás olykor érthetetlen is, talán valamit mégis meg lehet tudni róluk. Engesztelésként a fotóalbum képajánlójaként ez a csapat szerepel 😉
Mai írásom harmadik szereplőjével nagy bajban vagyok.
A sÖröm zenekarról ugyanis nem sok emlékem van. Nem azért, mert délutáni fellépésükkor már én is túl voltam a magam sörén. 😀
Mentségemre legyen mondva, hogy őket követte a második és az első helyezett zenekar, és rájuk simán emlékszem. 😉
Ezt a kérdést nem bonyolítanám tovább, inkább lássuk a képeket!