Sörhiba

Gyanús csend övezi a Plaza parkolójába hétvégére hirdetett Sátorock fesztivált. Így hát a valósághű tájékoztatás kedvéért, meg hát a saját hétvégi programom miatt is próbáltam megtudni valamit róla.
Korábban írtam ugyan néhány kedves szót a dologról, de úgy tűnik szép terv marad csak.
Ma első lendületben személyesen kerestem fel a létesítményt. Emlékemben élt még a múlt évi kedves idős néni az információnál, aki ugyan nem sok mindent tudott a pillanatnyi helyzetről, de jól elbeszélgettünk 🙂
Nos, mára a néni is a múlt, meg az információ is. Sikerült azonban egy biztonsági emberbe belefutnom, aki nagy unszolásra annyit mondott, az információ megszűnt, nézni kell a plakátokat, hétvégén pedig nem lesz semmi, mert akkor szóltak volna neki.
Nem adom fel könnyen, így telefonon is próbálkoztam.
Felejtsük most el a két kört a T-s tudakozóban – mint kiderült, egy kft. nevén lehet megtalálni a Plaza telefonszámát, és annak közlésére egy másik kolléga az illetékes. Szóval meglett a szám. Persze ez is a biztonsági szolgálathoz futott.
Nagy kavarodást idézhettem elő, mert mondta, nemrégen kérdezte már más is, de semmi nem lesz hétvégén. Legközelebb augusztus 20-ról tud, de pontosat nem, nézzem a plakátokat.
Eszembe jutott, hogy annak idején, mikor őrségbe kellett mennünk (én még olyat is csináltam 😉 ), az “Állj, vagy lövök!” volt a betanult szöveg.
Mennyivel humánusabb a “Nézze a plakátot!” 😀