Ráérek…

Így aztán van alkalmam kis rendet csinálni a Képtáramban.
Bevallom, gyakran kacsintgatok az ablak felé, remek idő van odakinn, de a képtárban is rendnek kell lenni, meg hát lesz még jobbkor is jó idő.
Szóval rendezkedek.
Slágerrádiót hallgatok közben, magyar nap van. Néha mondjuk kísértést érzek, hogy kikapcsoljam, de aztán ismét hallgatható zene jön. Sokat változott itt is a műsor, mint oly sok rádiónál, és sajnos egyiknél sem jó irányba.
Rengeteg a nyálzene, van, ahol más sincs. Kedd reggel munkába menet véletlenül eltekertem az autórádiót. Hát majdnem kiszálltam menet közben…
Borzalom, ami a helyi rádiókban megy, és nem csak a zene. Az olyan, amilyet a többség érdemel, ha őket hallgatja. De a “műsorvezetés”. Ha azt mondom, hogy bunkók, az a valósághoz képest egy Pulitzer díjas felterjesztés.
Rettenetes. És ez a MŰSOR! Lehet, hogy csak rossz műsorvezető-párost fogtam ki, mert a stábban egyébként vannak jó arcok, de nem hiszem, hogy ismét próbálkozom egy ideig. Olyan – hogy stílszerű legyek – reggeli gyorsan vissza is tekertem a – szerintem – egyetlen még hallgatható helyi rádióra.
Sajnos ők is sokat estek mostanában. Reggel, délelőtt még csak-csak, mondom, ők az egyetlen hallgathatók, de a délután, és főleg az este – hogy ismét stílszerű legyek – a metró szintje alatt van. Képzelheted, milyen a többi…
Szerencsére akkor már itthon vagyok, tudok máshoz jutni.
De a rendezkedésnél tartottam… Szóval pótoltam némi lemaradást, felkerültek az utóbbi idők albumainak elérései a képtár menüjébe is, illetve a Koncertek menüben zenekarokra szedtem szét néhány eseményt.
Csak nem várhatom el egy Republic fantól, hogy


Gidát nézegessen Cipő helyett 😉
Szóval ez is kész, mostmár csillapítom kicsit a lázamat holnapra, ma nem írok már többet, de klikkelhetsz a képekre természetesen. Ja, még annyit, hogy kedd reggel az Országzászló térre ér a Sláger mosolyturné… ha érdekel valakit 🙂