Üzlet, pénz, hatalom

Most kicsit lelövök egy meglepetést, de amit találtam, fontosabb ennél…
Gyűjtögetem a zenekar-linkeket, hogy bővüljön kicsit a lapom. (ez lett volna majd a meglepetés)
A Lordinfo-ra érve találom az alábbiakat:
A Hangvilla elesett… (2006. március 10.)
Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy Tusják Attila Hangvilla oldala az őt ért támadások miatt elesett. Mi, akik ismerjük, tudjuk, és nem utolsósorban saját szemünkkel láttuk, tisztában vagyunk vele, hogy NEM a Lord eddig megjelent lemezei voltak fent a dallamtárban, csupán ma már kuriózumnak számító koncertfelvétel-részletek a 70-es, 80-as évekből, és régi rádió riportok (akik nem látták, azokkal azonban bármi könnyen elhitethető).
Attila! A Lordot szerető társadalom nevében szeretném megköszönni évtizedes munkádat, amivel hozzájárultál a Lord név öregbítéséhez, a zenekar népszerűsítéséhez. DE! Remélem mielőbb újra láthatjuk a Lord együttesről összeállított páratlan gyűjteményed!
Átmeneti korlátozások a videógaléria elérésében (2006. március 8.)
Mint bizonyára már hallottátok, N. Csaba, a Lord butik (túl) nagyhatalmú ura és kedvese, K. Zsuzsanna teljes uralomra törve összehangolt támadást indított a Lord együttessel foglalkozó internetes oldalak ellen. E támadásnak lett már részben áldozata Csillag Lordklubja és Tusják Attila Hangvilla oldala. Jelenleg a lordinfo.hu videógalériája van soron. A probléma, félreértés tisztázása érdekében felvettük a kapcsolatot a ProArt Szövetség a Szerzői Jogokért illetékeseivel.
Azonban jogtisztelő és jogkövető állampolgár lévén a ProArt állásfoglalásáig és engedélyéig a videógaléria elérését átmenetileg felfüggesztettük. Reményeink szerint rövid időn belül ismét láthatóak a koncertvideók. Megértéseteket (mások nevében is) köszönjük.”
Nem hiszem, hogy ehhez bármit hozzá tudnék tenni, talán csak az érintettek lapjának linkjeit… amíg létezhetnek 🙁
Lordinfo
Csillag Lordklubja és
Tusják Attila Hangvilla oldala.