Második bőr

Vannak “alapművek”, melyeknek szerepelnie kell a gyűjteményemben. Ma már nyilvánvaló, hogy idő kérdése, hogy ezekhez reális áron hozzá lehessen jutni. (Csak közbevetőleg jegyzem meg, ez lehet az út ahhoz, hogy legálisan vásároljanak az emberek… Egyik multinál most pl. a Magyar vándor és a Kontroll DVD-n együtt kevesebb, mint 1500… Csak így tovább!)
Sikerült kivárnom -többek között- a Macskafogó-t, az Indul a bakterház-at, az Egészséges erotikát, vagy a Szigorúan ellenőrzött vonatok-at, a Macska-jajj-t… hogy csak néhányat említsek.
…és persze nem felejthetem ki az Üvegtigris-t sem. Talán a 2 érkezése okozta az áresést… ennyit mindenképpen megért az új rész 😉 Aztán, hogy mit ér még meg, kiderül majd a jövőben.
Nem örülök az olyan rókának, amiről több bőrt húznak le, és általában nem is szokott bejönni a dolog (gondolom, a rókának pláne nem :-)) Ugyanúgy nem vagyok híve a mindenáronreklámnak sem. Remélem, a 2 körüli belsőemberloptaelarendezőiváltozatot mizéria nem csak a film eladását szolgálta.
Meglátjuk…
Bemutató ma.

(a film utcai plakátjának részletét fényképeztem)