Térzene Sóstón

Hétfő délután sikerült utolérnem a Térzene nyíregyházi sorozatát. A Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Majorette Csoport ezúttal Sóstón mutatta be látványos műsorát.
Mivel hétvégén elcsíptem egy bejegyzést a közösségi oldalon, miszerint a hivatalos Térzene oldal időpontjánál fél órával később indul az esemény, volt esélyem odaérni.
A zenekar a Krúdy Vigadó lépcsőjén foglalt helyet, így jól láthatóak, hallhatóak voltak a majorette-esek és a közönség számára is, akik azért keresték az árnyékot.
Én a terasz romos peremén igyekeztem feljutni a zenekar mellé, ezzel a mutatvánnyal pillanatok alatt leamortizáltam a cipőmet. Nem adtam fel, csak így arra is figyelni kellett, hogy ne hagyjam el, és persze hogy ne lépjek többet a terasz szélére.

Valaki rendbe rakhatná a Vigadót legalább annyira, hogy ne legyen balesetveszélyes. Persze az igazi az lenne, ha régi fényét kapná vissza ez a gyönyörű épület. Biztosan akkor is csodálkoznának a turisták, csak egészen máson, mint most.

Szóval mind a zenekar, mind a majorette-esek remek műsort adtak. Arról beszélgettünk, hogy lehetne ilyen gyakrabban is, és akár a zeneiskola növendékei is kaphatnának lehetőséget amolyan nyilvános próba, közönségszokás keretében.
Nézzük azonban most a képeket, klikkelj az ittenire! Ja, ma sikerült új cipőt vennem, délután indulok is a Zene Sóstón mai műsorára.
KLIKK