Tibi a Hegyről – Téren nyáron

Lángost majszolva üldögéltünk a Városalapítók lábánál, miközben nagy rendezkedés folyt a Téren nyáron színpadán. Tegnap este a Tibi a Hegyről játszott a téren.
A nagyrészt általam kedvelt dalokat feldolgozó formáció újabb – korábbi zenekarában kiváló gitárosként megismert – taggal bővült. Itt nagyobbrészt kísérő és vokál szerepe van, de háton gitározásával (vagy hogy hívják ezt) itt is emeli a produkció színvonalát.
Most képem is van róla. 🙂
Az este nagyon hamar érkezett, fényképeztem, amíg tudtam. Ennek eredményét láthatod a képre kikkelve.
KLIKK

Lassan befejeződnek a kellemes nyáresti koncert sorozatok, de a helyi formációktól nem kell még elbúcsúznod, ők mentik meg ugyanis az idei VIDOR zenei oldalát. Erről majd később, most igyekszem összeszedni a várható történéseket, ami jelenleg kisebb káoszként jelentkezik a naptáramban.

A Téren nyáron utolsó koncertje kedd este héttől lesz a Városalapítók szobránál. Az AQUEENCUM érkezik, tippelhetsz, milyen zenével. 🙂

A Zene Sóstón ma este a Mentha Project koncertjével vár, szerdán pedig a Tüneth együttes búcsúztatja erre az évre a rendezvényt, és talán Sóstó jelenlegi, árnyas, fás hangulatát is. 🙁

A ma esti sóstói koncert után érdemes elmenni a Drink Pub-ba, ahol a debreceni Betonlégy és a Texas Tourist játszik este nyolctól.

Hétfőn banános tej party lesz a Móricz Kertben, de erről majd később. 🙂