Átmenet

Hétvégén sikeresen átugrottunk a júniusba, és ráadásul még remekül is teltek a napok. Pedig nem így indult.
A péntek esti terv az volt, hogy a hallgatunk kis Queen zenét. Az event szerint 20 órától 21:30-ig tartó koncert a Móricz Kert korábbi életében külső helyszínt jelentett. Nos, nem így volt. A kezdés sem, és a hely sem.
Az újonnan kialakított koncert “terem” sem méretében, sem megjelenésében nem volt igazán csalogató. A hangzást már nem tudom, mert nem győztük kivárni a kezdést. Sajnálom, mert a zene jónak ígérkezett. Majd legközelebb.

A Szmogba nem sokkal a kezdés előtt értünk, és az utóbbi idők egyik legjobb Realmen műsorát láttuk. A szokásos teltház volt, és nagyon jó zene. Szerintem lesz majd néhány videó is, persze nem tőlem, de erről később.

Szombatra egy debreceni kiruccanást terveztünk. Ideje volt már pótolnom az Emma Undressed meghallgatást, és erre mi sem kínálkozott jobb időpontnak, mint egy csendes szombat este. A délutáni klipforgatés után este a Beyond Nowhere zenélt először, majd az Emma Undressed következett, és a klipforgatás szálainak elvarrása.

Vasárnapra eredetileg nem volt tervem, de a szombat este kapott kedves meghívás okán délután ismét Debrecenbe indultunk.
A VOKE Egyetértés Művelődési Központ színháztermében egy fantasztikus musical előadást láthattunk.
A párizsi Notre-Dame című előadás minden várakozásomat felülmúlta. Kiváló rendezés, fantasztikus színészi játék, a fény- és hangtechnikát kezelő remek technikusok, és megérdemelt vastaps az előadás végén.
Majd pedig az előtérben elhangzott a “Most pedig elő a mobiltelefonokkal!” felszólítás.
Ennek eredménye a legalsó képkocka.

Nagyjából egyébként a hétvégén a fenti három kép készült, így további beszámolókra sem számíthatsz már.
Kedd este pedig Melounge Duo a Bencs Villában. Ne feledkezz meg róla!