Februári induló

Egészen biztos, hogy február van már, még ha ez a hét nem is akar a végére érni. Ha egyszer ez mégis megtörténik, számos érdekes dolog vár majd ránk.

Nézzük mindjárt a ma estét! A Móricz Zsigmond Színház nagyszínpadán este héttől folytatódik a Táncfarsang, ahol már a tavaszra készülnek. Tavaszi áldozat és Ébredj! a két műsorrész címe.

A péntek este már mozgalmasabb lesz, nem kis fejtörést okozva. A Club Hollywood kapui este nyolckor nyílnak ki, hogy a színpadot elfoglalja a VHK és az Ørdøg.

A Szmog Pub-ba debreceni együttes érkezik, a Diktátor cuccul be az utca felőli ajtóhoz este kilenc után.

A Spíler Music Pub kínálatát már megszokottnak nevezhetjük, a fél nyolckor kezdődő zenés este fellépői Jurás Bea, Boda Izabella és Deny Vay.

Debrecen sem marad el városunktól zenei kínálatban. A Roncsbár biztosan teltházas koncert estének néz elébe, hiszen az Aurora és a Sniffyction várja jó zenére éhes közönségét.

Maradva Debrecenben az Incognito Club esti műsorát ajánlom még. Kilenctől az ukrán Spiritual Seasons középkori világzene koncertjét láthatod.

Indul a farsangi szezon is, Panyolán a VI. Hagyományőrző Farsangot rendezik meg szombaton. A részletes programot a linken találod.

Ugyancsak egész napos esemény a XII. Hajdúsági Disznótor Hajdúböszörményben, a Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpontban. Ha figyelmesen megnézed a linkelt eseményt, láthatod, hogy ide véletlenül sem érkezik zeneexpressz, lesz azonban számos igényes műsor. Délután kettőtől például Ferenczi György és a Rackajam koncertjén találkozhatunk. 🙂

Szombat késő délutánra, estére nyíregyházi programokat ajánlok.
Este hattól a Képmás Zenekar Lemezbemutató koncertjét láthatod a Városmajori Művelődési Házban.

A Club Hollywood-ban az ALVIN és a Mókusok vár,

a Long Dusty Road pedig a Chloé New Yorkban étteremben zenél.

Következő hét közepén, konkrétan szerdán igencsak igyekeznem kell majd haza, mert délután öttől a CarPEDIGnem lemezbemutató koncertje kezdődik a Városmajori Művelődési Házban, és nagyon szeretnék ott lenni.

A jövő hét többi programjára pedig egy hét múlva visszatérünk.