Boldog Új Hétvégét!

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az év első pár munkanapját még pihenéssel tölthetem, így az első programajánlóval szinte az utolsó pillanatig ki tudok várni. Nem mintha érkezett volna bármi is közben, de a lustálkodást meg lehetett indokolni vele. 🙂
Ha te már munkával töltöd ezeket a napokat, talán annyi hírem lehet, hogy a programok mellett lesz időd pihenni ezen a hétvégén.

Mindjárt szombattal kezdek. Újévi zakatolás – mini mozdonyok hétvégéje címmel vasútmodell kiállítást nézhetsz meg Nyíregyházán, a Vasutas Művelődési Házban. Ha szombaton nem lesz időd rá, vasárnap délután négyig még arra járhatsz. Szinte minden alkalommal biztos program számomra.

Az év első koncertje a Labor Café Adománykávézóban Pila 50. születésnapi műsora este nyolctól. Megjósolhatom a teltházat.

Ajánlok egy debreceni eseményt is szombatra. A Sikk Music Cafe-ban táncház lesz a Sugalló együttes közreműködésével este nyolctól.
null

Jövő héten már én is munkába járok majd, így számomra elérhetetlennek látszik a carPEDIGnem zenekar lemezbemutató koncertje kedden, a Bencs Villában, a fél hatos kezdés miatt, de jó szívvel ajánlom annak, aki ott tud lenni.

Ez a néhány esemény jutott erre a hétvégére.