Aznaposok

Azt már tudod, hogy péntek este Nyíregyházán maradtunk, és a Mustárházban egy különleges koncerttel múlattuk az időt.
Szombat délelőtt olyan dolgokkal foglalkoztam, amiről rövidesen mesélek majd, ha minden információ birtokában leszek. Most azonban a szombat délután van soron, és az az egyetlen esemény, ahol fényképeztem is. Tehát ma fotóalbum is lesz.
A terv az volt, hogy délután megnézzük a szép nevű Zúzós Zúzapörkölt – Zúza Étel & Chili Fesztivált, ami ezen a néven már a negyedik volt, de nem volt még egymáshoz szerencsénk. Egy tánccsoport bemutatójára érkeztünk, ami már jócskán a főzőverseny befejezése után volt. Nagyon meglepődtem, hogy mekkora területen, milyen igényesen, nagyrészt faházakkal berendezett, két színpaddal szerelt volt a helyszín. Így folyamatosan pöröghettek a programok, mert míg az egyiken zajlott az esemény, a másikat fel lehetett szerelni. Tehát mikor végetért a táncos program, az eredményhirdetéshez a másik színpadot használták, erre pedig felpakolt az Aznaposok zenekar.
Íme, eljutottunk az írás címéhez. 🙂
A formáció feldolgozások mellett saját dalokat is játszik, és legközelebb október 13-án szombaton 21 órától láthatod őket élőben Debrecenben, az Incognito Club-ban.
Most pedig nálam, fényképeken. Klikkelj az ittenire!
KLIKK