Enyém a vár!

Ahogy lenni szokott, most is ajánlóm végefelé árulom el a cím megfejtését.

Tegnap sajnos elmaradt a Zene Sóstón soron következő koncertje. Egy darabig játszottam a hirdetőoszlopot. Elmeséltem, hogy ez most elmarad, de később majd lesz, és hogy szombaton két koncertet is láthatnak, aztán megvettem a szokásos rétes adagomat, és most ajánlót írok. Rajtam kívül még a rétesárus lány – meg gondolom, a többi kereskedő – is szomorkodott, de azért elég sokan kijöttek Sóstóra, talán estére elfogyott a rétes is. A már ismert almás, túrós, mákos, meggyes mellett most barackos is volt.
A honlap címét, ahol készítése is megnézhető, majd tisztáznom kell, mert amire emlékeztem, az nem él. Nekem ez már egy szombati program lesz. De nézzük, mi vár még ránk a következő napokban?

Tegnap Debrecenben elkezdődött a Campus Fesztivál. Itt fellép néhány kedvencem, a linken pedig a részletes programot is megtalálod, de engem nem találsz ott a fesztiválon. 🙂
Azért csak megemlítek pár fellépőt. Bordó Sárkány, Karmapirin, Éva Presszó, Kelet Brass Band, Antonia Vai, Blues From Hell, Emma Undressed (új énekesük Tordai Emese), Uzipov, Nunki Bay Starship… na jó, ennyi.

Hajdúszoboszlón pénteken és szombaton Repülőnapot rendeznek. Biztosan látványos lesz.

A Sárospataki Borfesztivál is pénteki esemény, ahol este a Balkán Fanatiké a színpad.

Ugyancsak látványosnak ígérkezik Sárospatakon az Ostromhétvége. A szombati és a vasárnapi eseményeket is érdemes megnézni.

Maradjunk a szombatnál, és Nyíregyházánál. 08–tól 16 óráig rendeznek Garázsvásárt az Állatbarát Alapítvány Csatorna utcai telephelyén.

Délután pedig Sóstón két koncert is lesz a Zene Sóstón keretében a piac mellett.
17 órától a Dolce Trió, 18:30–tól pedig a Tram-buli’n műsorát láthatod.

Vasárnap folytatódik, az Ostromhétvége Sárospatakon, a Campus Fesztivál a Nagyerdőn, és a Repülőnap Hajdúszoboszlón.

Nyíregyházi programot legközelebb szerdára ajánlok, nem is akármilyet! A Zene Sóstón szerdai fellépője ugyanis Szirota Jennifer és Csernák Tibor este fél héttől.

Azt hiszem, ennél jobb hírrel nem is zárhatnám ajánlómat.