Ez a helyzet nagyon izé

A mai beszámolóm címe természetesen a KFT együttes egyik dalából van. “Az a baj, hogy” koncert közben eszméltem rá. hogy ez volt életem első KFT koncertje. Akárhogy is gondolkodom, így van. Pedig eléggé ismerem a dalaikat – nem csak az Afrikát 🙂 – és szívesen is hallgatom őket ma is, de valahogy a koncert kimaradt.
Nem úgy szombat este. Biztos pont volt a naptáramban. Annak ellenére is, hogy óvatos vagyok a régi nagy zenekarok mostani koncertjeivel. A KFT-nél azonban biztos volt, hogy nem “duplalétszámosan” érkeznek a színpadra, hanem a zenekar valódi tagjai adják elő a zenekar valódi dalait.
A Korzó Bevásárlóközpont 10. születésnapjára ajándékozta meg magát és Nyíregyháza lakóit ezzel a különleges, igen jó koncerttel. Jó volt látni, hogy a zenekart nem vakította el a “siker, pénz, csillogás“, és ma is ugyanúgy a közönség és saját maguk kedvéért játszottak, mint mindig.
Még különlegesebbé tette az estét, hogy a több, mint harminc éves dalokat hallgatva, a színpad körül mászkálva, fotózva sorra futottam össze olyan kedves ismerősökkel, akikkel jó tíz éve nem találkoztam. Megvitattuk, mennyire aktuális ma is a tanács: “Nyisd ki a szemed!
De ennyit a “tömény romantiká“ról, nézzük, milyenek lettek a koncertképeim? “HAHAHA”
KLIKK