Tavasz, szabadtér

Bizony, ezt is megértük. Süt a nap, nyári melg van, és jönnek a szabadtéri programok.
Pénteken napközben idén is megrendezik a Hello Nyíregyháza című rendezvényt a Kossuth téren, ahol 12:30–tól az Ukulele Triót, 18:30–tól pedig a Bikini együttest láthatod majd a színpadon. Mindkét linkelt event-ben megtalálod a nap teljes programjának plakátját.

Este fél tíztől a Szmog Pubban a Tibi a hegyről zenéje szórakoztatja az egybegyűlteket.

Debrecenben, az Incognito-ban kilenctől a Blues from Hell játszik, így esélyesnek tűnik, hogy ezen a péntek estén is visszatérek Debrecenbe.

A dolgos szombat délutánján kettőtől a Borbányai Művelődési Házban Toros Napot tartanak, bármit is jelentsen ez. A linkelt plakáton kívül nem találtam más infót, nézz be, ha arra jársz!

Este a Club Hollywood-ban Szabó Balázs Bandája tartja lemezbemutató koncertjét. Kedvelem ezt a hangulatot, így esélyes, hogy itt kötök majd ki.

Ifiparkos ifjúságom egyik kihagyhatatlan kedvence, a Panta Rhei játszik Debrecenben, a Kölcsey Központban este héttől. Terveztem, hogy erről írok majd a héten, de elég agymosós napok vannak mögöttem, így ez kimaradt. Sokat gondolkodtam azon is, hogy ott kell-e lennem ezen a koncerten. Arra jutottam, hogy inkább megtartom az ifiparkos, Szalay testvéres, Matolcsy Kálmános, Béke Csabás és persze Ács Enikős koncertek emlékét Allegro Barbarostól, Pogácsalányostól. És persze megveszem majd az új lemezüket is.

Kicsit könnyedebb zene szombat estére Veres Mónika NIKA koncertje a Bodrogkeresztúron, a Henye Borbárban. Az előadás most is este hétkor kezdődik.