Long Dusty Road

Két kedvenc zenekar koncertjére érkezett felhívás múlt hét közepén. Volt már egy harmadik kiszemelt is, így nem volt könnyű a döntés, de ahogy tegnap olvashattad, elég jól sikerült megoldanom. Ma a Hajóklub péntek esti első koncertjéről mesélek.
Örömmel olvastam a beharangozóban, hogy két legyet is üthetek egy csapásra, talán ez volt, ami segített a helyszín választásban.
Én módjával hallgatok country zenét, a Long Dusty Road azonban olyan zenét játszik, amit bármikor szívesen hallgatok. Sajnos ezen az estén egy másik rendezvény is volt a Hajóban, a felső szinten, ami nem zavart volna, ha nem hallatszik le. Gondolom, a fentieket éppúgy zavarta ez az áthallás, mint a lentieket.
Azért így is élveztem a koncertet. A lentit. 🙂 Képeket is készítettem, a fotóalbumot az itteni képre klikkelve éred el.
KLIKK

One Reply to “Long Dusty Road”

  • […] Azt mondtam tegnap, két legyet is üthettem péntek este. Nos, volt az négy is, de a negyediket mostmár tényleg elengedem, hátha nem lesz több ilyen helyzet. Szóval a péntek este egyik legjobb döntse volt, hogy a Long Dusty Road és a No Dress Code Acoustic koncert közötti szünetet, beállást arra használtam, hogy elszaladtam a Black Stage koncertjére. Az Unicum annyira megtelt, hogy esélyem nem volt fényképezni, de a zenét nagyon élveztem most is. Aztán vissza a Hajóklubba, pont időben a koncetkezdésre. Így szerencsre nem maradtam le egyetlen Kispálról, Tankcsapdáról és Cseh Tamásról sem. Nagyon kedvelem ezeket az előadásokat, és gyakran eszembe jut egy VIDOR délután, mikor először találkoztam a zenekarral. A Budapest, amely sokkal jobb volt tőlük, mint ahogy nem sokkal később, a nagyszínpadon, a híres zenekartól elhangzott. Azt hiszem, eléggé megindokoltam, miért is járok No Dress Code koncertekre. 🙂 Most itt vannak a pénteki koncertfotók. Klikkelj a képre! […]

Comments are closed for this post.