Ajánló

Mai programajánlómban csütörtöktől következő szerdáig minden napra találsz eseményt.
Debrecenben az Incognito a következő három napra ígér jobbnál jobb programot. Ma este kilenctől a Debreczeni Páros zenél majd a Pub-ban.

Múlt heti ajánlómban említettem, hogy ezen a héten visszatérek a KarmAkusztikra. Itt az alkalom. Péntek este a Karmapirin vár az Incognito-ban. Ezt az akusztikus programjukat még nem hallottam, kíváncsian várom.

Van két kedvenc debreceni zenekarom, akik most egy helyen lépnek fel péntek este.
Az Éva Presszó, és a Neonhal Hajdúszoboszlón, a Rock Cafe-ban várja a jó zenére vágyókat.

Ha már Éva Presszó, akkor szombat este, és Miskolc Grizzly. Itt vagy három éve, egy Szüret Utcza koncerten jártam.

És ha már Incognito, akkor Kovács Tamás Band. A hangulatos debreceni pub harmadik hétvégi eseménye Sting, Bon Jovi, Bryan Adams feldolgozások mellett a formáció saját dalaival is vár.

A jazz a bor és a remek hangulat kedvelőit a Henye Borbár várja Bodrogkeresztúron este héttől és persze a Hot Jazz Band. Könnyen lehet, hogy itt kötöttem volna ki, ha nincs a következő esemény.

Azt gondolom, ha az Anna and the Barbies Nyíregyházára látogat, mindenképpen ott a helyem. A remek zenét fantasztikus show-val ötvöző zenekar a Club Hollywood színpadán lép fel szombat este.

Vasárnapra napfényes időt várok, mert a RabócsiRingen Autós pályanap lesz, és jó lenne kicsit a szabadban is lenni. Még ha a friss levegő nem is garantált, az autózás, gumiégetés messze kárpótol ezért.

Hétfőn kezdődik és két hétig tart a Debreceni Őszi Fesztivál. A linken számos érdekes eseményt találsz, könnyen lehet, hogy következő ajánlóimban kiemelek majd programot ezek közül.

Visszatérve hazai vizekre szerda délutánra a Mennyező mesterek nyomában című eseményt ajánlom, amelyet a Váci Mihály Kulturális Központban rendeznek meg.

Ugyancsak a VMKK ad otthont a 4 for Dance produkciójának szerda este héttől.

És ez minden, amit a következő pár napra, estére ajánlani tudtam. Érezd jól magad!