Manós, piros orros, jó zenés

A tegnap is nagyjából terveim szerint alakult. Töltöttem pár percet a Vidám Manókkal, megfogadva az ajánlást megnéztem a Perpetuum koncertjét, ami valóban kiváló volt – megyek is bejelölöm őket a közösségi oldalon 🙂 -, eljutottam a Mentha Projekt műsorára, és rendkívüli élményként éltem meg a Cimbalom Duó produkcióját. De jó lett volna ez egy csendes teremben, ahol a kisgyermekes anyukák nem próbálják megosztani mindennapjaik élményét a hallgatósággal.
A Polip Band most kimaradt, és Csocsó bohócot is elkerültem, de részem volt még két kiváló koncertben ugyanattól a formációtól.
A VIDORon Makkai4 néven, a Labor Caféban Szabadband jazzként zenélő társaság olyan produkciót nyújtott, hogy csak a koncert végén jutott eszembe, mennyire fázom.
A Labor Café páratlan ajándékot kapott, és adott. Köszönet érte.

A mai “mindenképpen” a No Dress Code Accoustic koncertje a Korzó mellett négy óra után. Aztán kicsit pörgősebb, a Szívtiproll az Országzászló téren, majd kicsit más, a Csángálló a Kossuth téri kisszínpadon, majd talán kis utcabál az LK Beat zenekarral ismét az Országzászló téren.
Lehet, hogy kis nagyszínpad is belefér a ma estébe. Szeder és Irie Maffia a mai kínálat, alternatív programot nem tudok mára.
Most pedig a szokásos tegnapi montázs.