Hétfői műsor, vasárnapi képpel

A bohócok még nem érkeztek meg a VIDOR Fesztiválra, de nem adom fel a reményt. Élő szobrok helyett is az egyéb fesztiválokról ismert aranyember és ezüstasszony üldögél a téren. Pedig az élő szobrok igazán csak a VIDORra voltak jellemzők, sokan fotózkodtak velük.
Tegnap Kuckó Művésztanya előadásán kezdtem, majd a kihagyhatatlan Muzsik és Volkova, aztán Tünde és Pila, végül a 432 szuper koncertje volt a megnézett utcai produkció, majd egészen a “nézését, meg a járását”-ig a Zuboly. Egészen eddig terveztem, hogy megveszem a lemezüket.

Hétfő délután is lesz érdeklődésemre számot tartó helyi csapat az utcakövén, a JazzMed Band például múlt évben is elnyerte a tetszésemet.

De a gyerekek sem maradnak szórakoztató műsor nélkül. Róluk a Vidám Manók gondoskodnak. Itt mondom el (nem véletlenül), hogy idén a Hősök terén is van egy színpad.
Szerk. 13:00: Az utcakövés helyszíneknél és fellépőknél változások vannak. Igyekszem folyamatosan frissíteni a naptáramat, de nézz rá a közösségi oldalamra is, ott mások is tudnak frissíteni.

A Kossuth térre visszatért színpadon pedig a Tárkány Művek zenél délután, és a nagyszínpadon is lesz este két fellépő.
Ne feledd, jobb oldalt, a Sidebar-on a naptárban megtalálod az összes programot (a szerda délután is frissítve 😉 ).

Mai képként pedig legyen egy tegnapi összefoglaló. A hivatalos fesztiválképeket a VIDOR oldalán találod.