Serfeszt albumok

A szervező döntése, joga, és felelőssége, hogy mivel, hogyan csalogatja a rendezvényre, tartja ott a közönséget. Bárhogyan is történik ez, bármi is az eredmény, biztos, hogy sok munka van mögötte.

A hétvégi Sóstó Serfesztből két (na jó, másfél) koncert adatott meg. Lett volna még, ami érdekel, de erre volt lehetőségem.
Száraz Tamás műsorának közepe táján érkeztünk Sóstóra nekem eléggé tetsző, hűvös, kicsit szeles időben. A zene jó volt, a hangzást nem bántom most, a sör mellett a rendezvény jellegénél fogva viszont nem megyek el szó nélkül.
Egy sörfesztiválon az ember elfogadja, hogy az árak olyanok, amilyenek, mert elvileg ezért különleges italokat kap. Ugyanakkor számomra egy kocsmában sem elfogadható az előre kicsapolt ital, és a “különleges” is inkább így, idézőjelben volt igaz.
Inkább készítettem néhány képet. Ha kimaradt Száraz Tamás koncertje, vagy ismét meghallgatnád a dalokat, csütörtök este a Jessica Pub-ban megteheted.
A műsor néhány képét pedig az ittenire klikkelve nézheted meg. De gyere vissza majd, mert folytatom.
KLIKK

Viszonylag kevés koncert lehetőség jut mostanában a Nap együttesnek, így örültem neki, hogy mostani koncertjükre eljutottam. Kedvelem a jelenlegi felállásukat, hiszen két kiváló énekessel is rendelkeznek, így színes, változatos programmal állhatnak a nézők elé.
Nem kedveltem viszont a hangosítást. Az első pár percben kifelé nem, vagy alig volt ének, és később is a vokál volt erősebb, a hangszínről pedig jobb, ha nem szólok.
A koncert mindemellett nagyon jó volt, megérdemelt volna egy profi megszólalást.
A fotóalbum ennek megfelelően elég sok képet tartalmaz. Nézegesd a képre klikkelve, és találkozzunk a következő koncerten.
KLIKK
Eredetileg tervben volt a Műsuck koncertje is, de az előzmények fényében már nem vártuk meg a beállást. Majd legközelebb, valahol máshol.