Minden olyan régen volt…

Nem gondolkodtam még azon, hogy ha újra születnék, mikor szeretnék, nem is hiszem, hogy van értekme, de péntek este úgy éreztem, szerencsés vagyok, hogy abban a korszakban élek, amikor többek között a Kontroll Csoport és az A. E. Bizottság működött. Nyilván ez nagyon leegyszerűsítése a dolgoknak, de ma ezekről a csapatokról írok.
Az apropó, hogy péntek este Debrecenben a Roncsban hallgathattunk Kontroll Csoport és Bizottság dalokat a leghitelesebbek előadásában.
Ha ebben a műfajban nem csalna mosolyt az arcokra, slágereknek is nevezhetném az elhangzottakat, hiszen a közönség ugyanúgy ismerte a dalszövegeket is, mint az előadók, remek hangulatot teremtve az együtt énekléssel, és hát a szövegek is teljesen aktuálisak ma is, még ha születésük idején hittünk is abban, hogy ez egyszer majd nem így lesz.
Rendkívüli élmény volt az este, jó lenne, ha lenne még lehetőségem megismételni valamikor. És akkor esetleg az Egy kis piros bombázó is elhangzik majd 😉 amit most az autóban, hazafelé pótoltunk.
Képeket is készítettem. Bár sokszor nem sikerült exponálás közben abbahagynom az éneklést, azért mégis klikkelj a fotóra!
KLIKK