Karácsony elé

Szándékosan hagytam erre a napra ezt a beszámolót, mert segít elmondani, mit is gondolok én a karácsonyról.
“Kézzel-lábbal a négylábúakért. Élmény nekünk, étel nekik.” – ez volt a mottója annak a flashmobnak, amelyet szombat délután láthattak azok, akik a Korzó felé jártak hat óra körül.
A villámcsődület résztvevőinek célja az volt, hogy bizonyos mennyiségű táppal támogassák az Állatbarát Alapítvány lakóit. A PetBox Állateledel Bolt felajánlása úgy szólt, hogy ahány fő részt vesz a megmozduláson, annyi kilogramm tápot kap az Állatbarát Alapítvány.
Pár perccel hat előtt értünk a térre. Az Alapítvány faházánál Raska Andi, az Állatbarát Alapítvány telepvezetője álldogált, nézve a gyülekező embereket.
– Nem tudod, mi lesz itt? Dóri hívott, hogy jöjjek, de nem mondta, miért.
– Nem tudom, csak éppen erre fényképezgetek. – mondtam, és igyekeztem úgy állni, hogy ne látsszon, hogy nő az orrom. 🙂

A flashmob szervezése, a résztvevők toborzása teljesen titokban zajlott, hetekig titokban készült rá az a negyven résztvevő, akik végül negyven kilogramm táppal tudták segíteni az Állatbarát Alapítvány munkáját.
Az esemény hatalmas közönségsikert aratott, és a helyi média távolmaradása ellenére is számos dokumentálása született. Készültek video felvételek, sok-sok fotó, és az egyik támogató, a Nyírpress oldalán megjelent egy írás is.

Nos, hát nagyjából ezekért került a mai napra ez az írás, és a fotóalbum erről a nagyszerű eseményről. Klikkelj a képre!
KLIKK