Hétfői VIDOR album

Már egészen biztos, hogy még a következő VIDOR előtt befejezem az idei beszámolókat, hiszen ma már hétfőnél tartok. 🙂
Bár hagyomány már a VIDOR életében, hogy hétfőre lebontják a Korzónál lévő színpadot, én még mindig nehezen tudom megérteni, miért nem lehet legalább valami árnyékolót “intézni” a zenészek feje felé. Nem irigyeltem őket ezen a napon sem.
Elsőként a Kaland Old Rock állította meg a járókelőket remek Shadows zenével. Kedvelem ezt a csapatot, mert zenéjükkel kis megnyugvást hoznak a zajos hétköznapokba, és tisztelem is őket, hiszen már nem fiatalok, de lelkesek, és szívüket, lelküket adják zenéjükkel.
Hogy nem véletlenül napoztam délután én is a Korzó melletti téren, annak másik oka, hogy ugyancsak kedvelem Pila és Peti zenéjét bármilyen formációban is bukkannak fel. Most a duó formációt választották, és a Greasy Hats duó nevet. Nagyon jó zene volt akkor is, ha ezen a délutánon én bírtam kevéssé a meleget, így kevés képet készítettem.
Pedig érdekes, különleges dolgok voltam még hátra a napból. Mindenről nem is mesélek most, mert lesz még egy album a nap egy rövid részéről.
Mesélek azonban az Ukulele trióról, mert őket is kedvelem, és igen szerencsésnek éreztem ezt a napot, hiszen sok kedvencemet láthattam, sokféle zenét hallhattam.

A nagyszínpad erre az estére az Ocho Machoé volt, és ezzel a lehetőséggel remekül éltek is a srácok. Féltem kicsit a koncerttől, de azt hozták, ami elvárható tőlük, így a főteret megtöltő nézősereg semmiképp sem távozhatott csalódottként.

Írtam korábban, hogy igen szerencsésnek éreztem magam a sok remek koncert miatt. A nap betetőzése a Bluesers Móricz kertbeli koncertje volt. Nagyon szeretem a bluest, és a VIDOR idején elég sokat sikerült hallanom, még ha ezek közül egyik sem köthető a nagyszínpadhoz.
A hétfő képeinek nagy részét ma láthatod, ha klikkelsz a képre, de ahogy mondtam, lesz még egy album.
KLIKK

One Reply to “Hétfői VIDOR album”

Comments are closed for this post.