Ötödik nap

Egy fesztivál kezdődik, egy fesztivál véget ér. Nyíregyházán ma kezdődik a VIDOR Fesztivál, a mai beszámolóm pedig egyik kecskeméti fesztivál befejezéséről íródik. Persze némi áthallás lesz a két rendezvény között…

Vasárnap jutott eszembe először, hogy egyszer minden jónak vége lesz. Ez volt a VIII. Kecskeméti Bor- és Pálinkaünnep ötödik, befejező napja. A délelőttöt csakúgymászkálással töltöttem, és erre semmi képi bizonyítékom nincs. Szokatlan volt fotós táska nélkül mászkálni, így ebéd után gyorsan haza(értsd: panzió)szaladtam érte. Kényelmesen visszasétáltam a belvárosba, ittam egy finom sört, és vártam a délutáni műsort. Csendes vasárnap délután a hűvösben, a fa alatt.
A délután kisszínpados műsora a Zozo Jazz koncertje volt. Informátoromtól 🙂 megtudtam, hogy ők gyakran játszanak a főtéren nem csak rendezvényekkor, hanem csakúgy. Szeretik az emberek.
Úgy nagyjából az első perc végén ugrott be Pila és Tünde. Meg az, hogy nálunk is lehetne ilyen csakúgy.
Szóval elvoltam a sörömmel úgy fél nyolcig, aztán irány a nagyszínpad, ahol már a Söndörgő együttes beállása kezdődött, majd nem sokkal később a fergeteges koncert. Valamiért eszembe jutott, még – már akkor 🙂 – a múlt évi VIDOR. Ők is voltak a VIDOR vendégei, ahogy a korábbi fellépők közül a Kerekes Band, vagy a Csík Zenekar.

De most nézzük e távoli fesztivál záró napjának, a Söndörgő Zenekar koncertjének képeit.
Kilikkelj az itt lévőre!
KLIKK

One Reply to “Ötödik nap”

Comments are closed for this post.